Hundesalon Fyn

Book din tid her

Jeg lægger vægt på en god oplevelse i min hundesalon, hvor din hund er i centrum.

Din hund skal have en god oplevelse så den vil få de pauser at den har behov for.

Min hundesalon modtager alle hunderacer med henblik på pelspleje og kloklip samt klip. Det kan også være gavnlig for korthårede hunderacer at få fjernet den løse under uld af en hundefrisør.

Pris på pelspleje af mig som hundefrisør afhænger af hunderacen, mens pris på vask, afhænger af, om det sker i forbindelse med en anden behandling i min hundesalon.

Jeg klipper ikke hunde til udstilling.

Første besøg i salonen

Når du første gang besøger Hundesalonen, er det vigtig for både dig som hundeejer og for mig som hundefrisør, at vi sammen gennemgår hunden og får aftalt, hvordan hunden skal klippes og ordnes. Og at jeg som hundefrisør kan lære din hund at kende.

Det er vigtigt at du selv har en idé om, hvordan du ønsker din hund skal se ud, da det kan være svært at forklare.

Det kan være du gerne vil have lange øre, kort hale, eller du synes hunden bare skal studses lidt.

Et billede kan nogle gange være en god idé, men husk at være realistisk. Har du f.eks. en af de pelsrige racer, og ønsker du en bamseklip eller en hvalpeklip, så kræver det at din hund er filterfri for at maskinen kan klippe igennem pelsen med afstandskammen på.

Når det gælder socialisering, er de første 16 uger i en hvalps liv den vigtigste tid overhovedet. Jo flere positive oplevelser med andre hunde og mennesker hvalpen får i den periode, jo mere social og velfungerende bliver den som voksen. Book hvalpebesøg inden din hund er 16 uger.

Vask og føn

Din hund kan få et dejligt bad med nogle af de bedste produkter på markedet, og jeg bruger kun milde og naturlige shampooer.

Bagefter tørres hunden med en blower som blæser hunden tør og bliver redt igennem.

Mange hunderacer kan med stor fordel i fældeperioderne få blowet deres under uld ud, hvilket vil minimere fældningen i hjemmet betydeligt.

Det er især racer som spidshunde (f.eks. samojede, husky) og hyrdehunde (f.eks. langhåret collie, border collie) og Jagthunde (F.eks. labrador, golden retriever) hvor det vil gøre en stor forskel.

Filtre

Hunden skal før behandlingen være uden større filtre og redt igennem med en kam, hvis du ønsker en bamseklip eller hvalpeklip.

Er hundens pels meget filtret eller helt bundfiltret, redes den ikke ud, da det er meget smertefuldt for hunden, og den vil derfor ikke kunne få en bamseklip eller hvalpeklip. Det vil være nødvendigt at klippe pelsen helt kort med maskine, for at kunne komme ind under filterne. Du vil selvfølgelig som kunde, blive informeret først inden dette sker. Frisuren vil måske ikke være perfekt, men din hund vil blive glad igen, når der ikke længere er filtre, som gør ondt ved hver bevægelse.

Aggressive eller angste hunde

JEG TAGER KUN IMOD HUNDE SOM SYNES AT DET ER OKAY AT VÆRE HOS HUNDEFRISØR. JEG VIL PÅ INTET TIDSPUNKT TVINGE EN HUND TIL AT BLIVE KLIPPET ELLER ANDET.
HVIS JEG FÅR EN HUND IND SOM IKKE BRYDER SIG OM DET JEG GØR, OG/ELLER UDVISER ANGST ELLER AGGRESSIV ADFÆRD. STOPPER JEG OMGÅENDE.

Ejeren eller ejers forsikring hæfter for alle relaterede udgifter til medicin, operation, omkostninger til genoptræning, tabt indkomst og materiel skade, hvis hunden påfører skade på hundefrisøren, redskaber og inventar. Derfor modtages i salonen kun hunde, som har den lovpligtige hundeansvarsforsikring.

Særlige tillæg

Særlige tillæg og betingelser, gælder alle behandlinger

Hvis hunden har lopper, vil der være et tillæg på 200 Kr. til rengøring af udstyr.

Hvis hunden er våd ved ankomst, vil der være et tillæg på 100 kr.

Pote og negleklip 250 kr.
Negleklip 150 kr.
Weekendtillæg/Helligdag 350 kr.

Ved afbud under 24 timer inden aftalt tid vil et gebyr på 350 kr. blive opkrævet.

Ved udeblivelse opkræves 80% af den aftalte behandling.

Alle priser er inkl. moms.